Info deținător site

Mă numesc Cristi Cernat (39 ani) și lucrez în industria privată de IT. Locuiesc în București și tot aici îmi desfășor activitatea profesională. Nu am făcut și nu fac parte din niciun partid sau ONG și nu sunt afiliat niciunei organizații.

Am creat această platformă, pe care o pun gratuit la dispoziția jurnaliștilor și medicilor, asistentelor și oricărei persoane implicată în lupta cu coronavirusul, ca urmare a modului netransparent în care am văzut că reacționează autoritățile în contextul COVID-19.

Mai exact, ca urmare a manierei opace în care autoritățile comunică public legat de aspecte fundamentale: dotările spitalelor și ale medicilor, achizițiile efectuate, implementarea procedurilor, numărul de bolnavi pe județe. Mărturiile cutremurătoare ale celor care își riscă viața în fiecare zi înfruntând acest virus pentru ca noi să fim protejați nu trebuie să rămână fără ecou. Și nici celelate voci care cunosc realitatea din teren. 

În democrație, nu există nimic mai periculos decât un stat care ascunde cetățenilor situația reală în care se află o națiune. Lipsa transparenței duce la măsuri discreționare ce pot afecta substanțial viața oamenilor. Cu atât mai mult într-un moment atât de dramatic și de periculos cum este acesta pe care îl trăim în prezent. 

Îmi doresc ca acest site să funcționeze ca o curea de transmisie care să adune la un loc categoriile profesionale de care depind viața și libertatea noastră, astfel încât rezultatul final să fie o informare corectă a opiniei publice.

Profilul meu de Facebook îl găsiți aici. De asemenea, mă puteți contacta la cristi.cernat@medipress.ro