Cum funcționează Medipress.ro

Exemplu: Medicul X postează un text pe medipress.ro  → jurnaliștii interesați de subiect verifică autenticitatea mesajului și a autorului prin SMS/telefon la numărul pus OBLIGATORIU la dispoziție de către medic, așa cum fac cu orice sesizare primită direct la redactie → după confirmare, publică/difuzează postarea sau continuă documentarea cu medicul X prin SMS, telefon sau mail.

Așadar,

AVERTIZORII (de exemplu, un medic) se înscriu pe site aici și au la dispoziție 2 variante pentru a publica textul prin care atenționează presa cu privire la o problemă:

1. postează direct pe site, dacă știu să utilizeze interfața la care au acces automat după înscriere (vezi aici instrucțiuni pas cu pas pentru a posta direct pe site pentru cine vrea să învețe)

2. trimit un mail la adresa avertizor@medipress.ro, iar textul va fi urcat pe site de operatorul medipress.ro

Atenție!!! Validarea textelor, adică apariția propriu zisă pe site a textului, se face de către operator doar dacă avertizorii își asumă identitatea, oferind numele, locul de muncă și numărul de telefon. Până la validare, textele scrise direct pe site sunt vizibile doar operatorului. Acesta le va valida imediat, dacă îndeplinesc condițiile. Despre condiții trebuie neapărat să citești aici. 

Avertizorii care postează pot vizualiza propriile texte dar și pe cele ale altor avertizori doar dacă s-au înregistrat și sunt autentificați. 

JURNALIȘTII trimit un mail la presa@medipress.ro prin care solicită accesul pe site. Mail-ul poate fi trimis doar d epe o adresă de redacție. Vor primi apoi pe mail un username și un link pentru setarea parolei cu care se vor loga și vor avea acces la textele scrise de avertizori și la datele acestora de contact. Citește aici de ce am ales această variantă.

Fiecare text scris de un avertizor apare sub forma unei postări la care comentariile sunt deschise. Aceste comentarii nu sunt moderate. 

Jurnaliștii și medicii pot interacționa în secțiunea „Comentarii” sau pot intra în contact prin telefonul (acesta e obligatoriu) sau mail-ul (opțional) pus la dispoziție de avertizor.